Gym

På Pepparrotsbadet finns ett gym med ett brett utbud av träningsmöjligheter oavsett om det är styrka, rörlighet eller kondition som är ditt huvudfokus.

Allsidig träning för hela kroppen

I vårt gym hittar du utrustning som gör det möjligt att få en allsidig träning för hela kroppen. Det finns både fria vikter i olika former men också kabelmaskiner och flera olika konditionsmaskiner. Vill man endast använda sig av sin egen kroppsvikt finns viss utrustning även för det. Mattor och utrymme för stretching finns längst ned i salen, något avskilt, mot fönstren.

Barn som sitter stilla i babysitter får följa med till gymmet men måste vara under uppsikt av föräldrarna. Äldre barn får av säkerhetsskäl inte följa med.

E-gym

Om du tecknar 6 eller 12 månaders gymkort får du tillgång till Pepparrotsbadets e-gym. E-gym innebär träning med högteknologiska e-gymmaskiner. Maskinerna är pedagogiska, enkla att förstå och de passar den oerfarna, som vill börja träna på gym för första gången, likväl den erfarna som har kunskap och erfarenhet av gymträning sedan tidigare. Tillsammans med någon av pepparrotsbadets badvärdar ställer man in maskinerna efter sin kropp och styrka och väljer ett av de färdiga programmen i maskinen som passar bäst för de mål man har med sin träning. Inställningarna sparas på ens personliga gym-band och raderas när det lämnas åter. 

Boka en introduktion till e-gym

Efter att du har köpt ett gymkort hos oss går det att boka in sig på en introduktion på e-gym-maskinerna. På en introduktion ställer vi in och finjusterar maskinerna efter din kropp och dina mål. En introduktion tar cirka 45 min. 

För att boka introduktion, besök vår webbokning. Det går också bra att kontakta pepparrotsbadets reception så hjälper de till.

Besök Pepparrotsbadet webbokning

Priser

Enkelbiljett:

  • Ett tillfälle, vuxen - 130 kronor
  • Ett tillfälle, 15-17 år och pensionär - 105 kronor
  • Ett tillfälle, barn i åldern 12-14 år i målsmans sällskap - 105 kronor

Halvårskort:

  • 6 månader, vuxen - 2950 kronor
  • 6 månader, 15-17 år, heltidsstuderande och pensionär - 2150 kronor

Halvårskort inkluderar bad i 25-metersbassäng.

Årskort gym:

  • 12 månader, vuxen - 4850 kronor
  • 12 månader, 15-17 år, heltidsstuderande och pensionär - 3750 kronor

Helårskort inkluderar bad i 25-metersbassäng.

Årskort gym och familjebad:

  • 12 månader, vuxen - 6500 kronor
  • 12 månader, 15-17 år, heltidsstuderande och pensionär - 5300 kronor
Skiss på gymmet på Pepparrotsbadet.