Välkommen till branschträff!

Publicerad 2017-02-14

Den 30 mars bjuder vi in dig som är arkitekt, kontrollansvarig, bygg- eller entreprenadföretagare till en träff med kommunens tjänstemän. Vi vill utveckla vår verksamhet i dialog med näringslivet och vill gärna veta vad du tycker är viktigt.

Vi hoppas att du kommer för att prata om hur våra tjänster kan utvecklas och om andra aktuella frågor. Tillsammans fokuserar vi på gemensamma utmaningar och våra olika roller. Alla vill vi ju samma sak, att få snabbare flöden och nöjdare kunder.

  • Vi går igenom byggprocessen från start till mål. Vi diskuterar kring vilka delar vi behöver förbättra och utveckla för att få till en effektivare bygglovsprocess.
  • Vi informerar om mark- och vattenfrågor som kan bli aktuella vid byggnation. Vad gäller vid exempelvis markförorening, vattenskyddsområde eller pålning.
  • Vi berättar om nyheter som ”Dukat bord” och ”Mittbygge.se”, tjänster som ska ge bättre service till företagare och invånare i kommunen.

Vår succésatsning Bygglov – öppet hus tar emot besökare klockan 16–18 i direkt anslutning till branschträffen. Vi svarar på allmänna frågor om bygglov och hjälper dig med ditt eget ärende.

Tid: Torsdagen den 30 mars klockan 15–17. Mingel, kaffe och smörgås från klockan 14.30

Plats: Kommunfullmäktigesalen i Kommunhuset, Kungsgatan 42, Enköping

Välkommen!

Cecilia Lööv, näringslivschef
Magnus Holmberg Muhr, förvaltningschef miljö- och byggnadsförvaltningen
Christina Gortcheva, byggavdelningschef
Per Lindblad, kart- och GIS-avdelningschef
Linda Jacobson, miljöavdelningschef