Företagsbesök i Örsundsbro

Publicerad 2016-08-30

Den 24 augusti träffade vi två företag i Örsundsbro: Carlsson Ring och Lindborg.

Carlsson Ring är en av Sveriges äldsta fastighetsmäklarbyråer. Den grundades år 1881 av Carl Johan Carlsson från Rings Storgård utanför Lidköping. Idag är fastighetsbyrån familjeägd. Vi träffade Erik och Per Myrsten som berättade om byrån samt om deras utmaningar och framtidsplaner.

Lindborg (tidigare Lindborg & söner) är ett familjeföretag i Örsundsbro. De bygger alltifrån villor till ridhus, industrier och skolor. Framförallt arbetar de med limträkonstruktioner. Företaget har genomgått ett generationsskifte och vi fick träffa syskonen Anton Lindborg och Emma Lindborg Pirtle som har tagit över verksamheten. Vi fick mer information om deras företag, hur de arbetar och vilka utmaningar de har. Vi fick också höra mer om deras resa med generationsskiftet och deras framtidsplaner.

Vi som besökte företagen var Helena Proos kommunstyrelsens ordförande (S) och näringslivsservice som består av Cissi Lööv näringslivschef, Lotta Stenberg näringslivskoordinator och Caroline Westerberg marknadsutvecklare.

Stort tack till båda företagen för att vi fick träffa er!

Vi tycker det är intressant och viktigt att träffa företagare som verkar i Enköpings kommun. På ett företagsbesök får vi veta mer om företagen, hur deras framtidsplaner och utmaningar ser ut. Vi får också möjlighet att berätta mer ingående om vad vi arbetar med på kommunen.

Är ni intresserade av ett företagsbesök från Helena Proos, kommunstyrelsens ordförande (S) och Cissi Lööv näringslivschef? Kontakta Lotta Stenberg, näringslivskoordinator tel. 0171-62 65 57.

Företagsbesök Carlsson Ring i Örsundsbro.

Fr. v. Per Myrsten, Erik Myrsten, Helena Proos, Cissi Lööv.

Företagsbesök hos Lindborg

Fr. v. Cissi Lööv, Emma Lindborg Pirtle, Anton Lindborg, Helena Proos.