Anna Holmström blir ny näringslivschef

Publicerad 2021-07-01

Den 1 oktober tar Anna Holmström på sig rollen som Enköpings kommuns näringslivschef. Hon går då vidare från sin nuvarande tjänst som affärsområdeschef inom Handelskammaren Mälardalen.

Utöver sin roll som affärsområdeschef inom Handelskammaren Mälardalen, har Anna även arbetat med näringslivsfrågor inom Länsstyrelsen i Västmanland. Hon tar också med sig erfarenhet från hennes tid som VD för Eskilstuna Marknadsföring Ab och turistchef i Sala, samt sina lärdomar från att ha arbetat med Ung Företagsamhet.

– Vi är väldigt glada över att Anna Holmström blir ny näringslivschef i Enköping. Anna har bred kompetens inom området och jag är övertygad om att hon kommer bidra positivt till Enköpings framtida utveckling, säger kommundirektör Ulrika K Jansson.

– Annas bakgrund och erfarenhet gör att hon kommer att kunna företräda kommunen samt företagens intressen på bra sätt. Ambitionen är att både små och stora företag har goda förutsättningar att verka samt utvecklas i Enköping, säger Hannu Högberg, stabschef.

”Enköping har ett attraktivt läge”

Anna börjar den 1 oktober och ser fram emot sin nya roll inom Enköpings kommun.

– Enköping har ett attraktivt läge med goda förutsättningar för tillväxt. Jag ser fram emot att få vara med och vidareutveckla näringslivsarbetet i kommunen och skapa bästa möjliga förutsättningar för både befintliga och nya företag i Enköping, säger Anna Holmström.

Cajsa Möller fortsatt tillförordnad näringslivschef till hösten

Cajsa Möller fortsätter som tillförordnad näringslivschef tills Anna tillträder den 1 oktober.

Frågor?

Vid frågor är du välkommen att kontakta Anna Holmström.

Telefon: 076-677 41 02

Foto på Anna Holmström som tittar mot kameran.

Anna Holmström tar på sig rollen som näringslivschef i Enköpings kommun den 1 oktober. Fotograf: Pia Nordlander