Aktiviteter för företagare

Se kommande aktiviteter under året för företagare. Listan fylls på löpande under året.

September

Träffa årets UF-företagare - bli rådgivare

29 september, klockan 17.00-19.00

Årets UF-företagare presenterar deras affärsidéer för företagare, med hoppet om att hitta rådgivare och UF-finansiärer. Du som företagare kan då prata med de företag som fångat just ditt intresse.

Anmäl ditt intresse för att vara med som rådgivare senast den 23 september. Skicka din anmälan till:

E-post: naringsliv@enkpoping.se

Med anledning av covid-19 hålls träffen utomhus på restaurang Novisen vid spisens parkering, Torggatan 13. Vid dåligt väder hålls eventet istället på Westerlundska gymnasiet – D-huset på Sandbrogatan 2. Mer information om detta kommer.

Som rådgivare ger du av din tid till UF-företagarna. Din hjälp kan exempelvis innebära att ge förslag på leverantörer eller tipsa om annat som kan vara nyttigt för de unga företagarna att ta del av. Som UF-finansiär bidrar du med ett startkapital till UF-företaget, som får vara max 300 kronor per person. Detta hjälper UF-företaget att komma igång. Går företaget med vinst betalas riskkapitalet tillbaka.

Oktober

Informationsträff och frågestund om Klimatklivet

7 oktober, 13.00-14.00, frågestund 14.00-14.30.

Klimatklivet är ett investeringsstöd till lokala och regionala åtgärder som minskar utsläpp av koldioxid och andra gaser som har en negativ påverkan på vårt klimat. Nu har du chansen att ansöka om investeringsstödet för att minska utsläppen från ditt företag eller organisation.

Den 7 oktober bjuder Energikontoret Mälardalen och Länsstyrelserna i Uppsala, Södermanland och Västmanlands län tillsammans in till en digital informationsträff och frågestund om Klimatklivet. Webbinariet riktar sig till dig som vill minska ditt företags eller din organisations utsläpp genom energikonverteringar eller energieffektiviseringar. Kanske representerar du en industri eller ett fastighetsbolag? Under webbinariet kommer det bland annat att diskuteras vilka behov som finns och vad din verksamhet skulle kunna göra.

Webbinariet sker digitalt och det är gratis att delta. En Skypelänk skickas ut efter att du anmält dig.

Anmäl dig via länsstyrelsen Västmanlands läns webbplats senast den 5 oktober

Ta del av webbinariets upplägg i inbjudan Pdf, 167 kB. (Pdf, 167 kB)

Frukostmötet God morgon Enköping

13 oktober, 06.45-cirka 09.00

Åtta gånger om året är du som företagare välkommen till gratis frukostmöten för näringslivet i Enköping. Vi på näringslivsavdelningen gillar mötesplatser för företagare där ni kan träffas och nätverka, därför är vi självklart huvudpartner till dessa träffar.

Under morgonen bjuds det på frukost samt intervjuer med spännande gäster i morgonsoffan. Den 13 oktober intervjuas kommunens nya näringslivschef Anna Holmström, det vill du inte missa!

Anmäl dig

Läs mer och anmäl dig på webbplatsen God morgon Sverige

November

Just nu finns inga inlagda aktiviteter för den här månaden.

December

Just nu finns inga inlagda aktiviteter för den här månaden.

Januari

Just nu finns inga inlagda aktiviteter för den här månaden.

Februari

Just nu finns inga inlagda aktiviteter för den här månaden.